Въведете потребителско име, което ще използвате за вход в системата. Името трябва да съдържа само букви и цифри и да е с дължина от 2 до 64 символа.
Изберете Вашето лечебно заведение. За улеснение това може да направите чрез изписване на десет цифрения единен регистрационен номер или наименованието на лечебното заведение.Ако не успеете да откриете вашето лечебно заведение в списъка, моля свържете се с нас на посочените телефон или Имейл.
Изберете отделение (обект) към съответното лечебно заведение, за което сте оторизирани да въвеждате данни (Полето не се попълва от Администратор на лечебно заведение!). Ако не успеете да откриете отделението в списъка, моля свържете се с колегата възложил ви тази задача.
На посочения от вас e-mail адрес ще бъде изпратен линк, който е необходимо да потвърдите, за да активирате регистрацията си.
Трябва да въведете коректни телефонен номер и Имейл, които ще използваме, за да се свържем с вас, в случай на необходимост от допълнителни указания или информация.
captcha

Моля, въвеждайте коректни данни за вас и вашето лечебно заведение!

Моля, преди да пристъпите към регистрация прочетете инструкциите, отнасящи се за нивото ви на достъп. Инструкциите може да свалите от тук

Моля, прочетете правилата и условията за ползване на тази система.

Ако имате въпроси, коментари или оплаквания, моля свържете се с нас на телефон: 029531733 или като оставите вашия въпрос на следния e-mail: patientdose@ncrrp.org